We zorgen dat iedereen uw boodschap begrijpt

In elk formaat en elke taal

  • Uw technische informatie omgezet in een gestructureerde handleiding of instructievideo.
  • Een perfecte vertaling van uw technische en commerciële informatie.
  • Eén enkel aanspreekpunt dat uw bedrijf kent.

STIPTHEID BEGINT BIJ HET BEGIN: SNELLE OFFERTE EN CORRECTE SERVICE

Unilin

“Al van bij de start verloopt de samenwerking heel goed. Alle aanvragen worden zeer vlot behandeld. Er werd tijd genomen om ons, als klant, beter te leren kennen. Dankzij de professionele aanpak is het een plezier om met Yamagata samen te werken.”

Iseki Europe

“Het unieke aan samenwerken met Yamagata Europe is dat je één en dezelfde partner hebt voor vertaling, lay-out en drukwerk. Eén contactpersoon hebben voor alles vergemakkelijkt de communicatie aan mijn kant.”

Bekijk alle referenties

Kwaliteit en vertrouwen zijn de basis van ons partnership

Kwaliteitscontrole en traceerbaarheid zijn een vast onderdeel van al onze processen. In combinatie met de discretie waarmee we met informatie omgaan, bouwen we aan een vertrouwensrelatie met onze klanten.

We deden dit al voor:

Blog

Yamagata Europe gebruikt Business Intelligence Dashboards om de klantervaring te verbeteren

Vandaag hangt het succes van een bedrijf af van hoe effectief het prestaties kan meten en gegevens kan verzamelen. Anderzijds, wat heb je aan data als je er niets zinvols mee kunt doen? Bij Yamagata Europe maken we gebruik van business analytics om waardevolle inzichten te krijgen in onze gegevens en om de klantenbeleving te verbeteren, de zelfstandigheid van onze medewerkers te bevorderen en de bedrijfsvoering te optimaliseren.

Lees verder

7 alternatieven voor Google Translate die je moet proberen

Er gaat niets boven een vertaler van vlees en bloed, maar helaas zijn mensen niet zo gemakkelijk mee te nemen in je broekzak. Dus, wanneer je een snelle vertaling nodig hebt, kan je smartphone misschien soelaas bieden. Ben je op vakantie in IJsland, aan het chatten met je Chinese vriendin, of een Tikka Massala aan het bestellen in Mumbai? Dan kunnen deze zeven vertaalapps en websites je misschien helpen.

Lees verder
Bekijk alle posts