Kwaliteitsbeleid

Wij ervaren en interpreteren klantentevredenheid door het aanbieden van kwaliteitsvolle diensten als de belangrijkste bouwsteen voor succes. Een optimale klantentevredenheid en de constante verbetering daarvan zijn onze belangrijkste doelstellingen.

Kwaliteitsvolle taaloplossingen

Wij streven ernaar hoogwaardige taaloplossingen te bieden en uw verwachtingen te overtreffen in elke projectfase. In de wereld van vandaag staat perceptie gelijk aan realiteit, en er wordt gezegd dat de perceptie van onze diensten de enige ware maatstaf van onze prestaties is.

Als marktleider en ontwikkelaar van tools en workflows voor het meten van kwaliteit zijn wij ervan overtuigd dat deze marktpercepties gemeten kunnen worden aan de hand van objectieve en meetbare kwaliteitsmaatstaven die gebaseerd zijn op industrienormen.

Streven naar kwaliteit

Ons streven naar kwaliteit is niet alleen een beleidslijn van ons bedrijf, maar is daarnaast ook een persoonlijke en individuele uitdaging bij Yamagata Europe. Al onze werknemers zijn professionals die zich verantwoordelijk en aansprakelijk voelen voor elk uitgevoerd project. Deze professionals maken elke dag opnieuw het verschil.

Kaizen

Bij Yamagata Europe wordt de kwaliteit van onze processen gemeten aan de hand van het kaizen-principe van het volgende proces is de klant. Alle controle- en QA-gegevens worden bijgehouden door onze verschillende kwaliteitszorgsystemen. Wij registreren en meten eveneens alle vragen en klachten van klanten en zetten deze gegevens om naar kwaliteitsvolle resultaten.