Uw doelteksten gelay-out in dezelfde stijl als de brontekst

U wil dat uw vertaalde bestanden in elke doeltaal dezelfde look and feel hebben als in de oorspronkelijke lay-out. En ook al zijn zelfs vertalingen die de brontekst trouw volgen zelden exact even lang, is het misschien niet wenselijk dat de vertaalde publicatie uit meer of minder pagina’s bestaat. Vertalen vanuit het Engels resulteert bijvoorbeeld in een tekst die 30% langer is dan de brontekst. 

Onze lay-outers synchroniseren vorm en inhoud echter zodanig dat, ongeacht de taalversie, op elke pagina hetzelfde staat. 

Een contactpersoon van vertaling tot levering

Hoe minder partijen aan de realisatie van uw doelbestand werken, hoe kleiner de kans dat communicatiefouten de kwaliteit van uw project bepalen. Daarom heeft u contact met één projectmanager die zowel de vertaling van uw brontekst als de opmaak ervan in goede banen leidt.

Vraag een gratis offerte
U ontvangt onze offerte binnen de 24 uur.

Stiptheid begint bij het begin

Offerte binnen de 24u

Vraag een gratis offerte
of bel naar +32 9 245 48 31

Budgetvriendelijke commerciële publicaties dankzij onze technische knowhow

We hebben hard gewerkt om onze expertise in het snel en accuraat publiceerklaar maken van technische handleidingen ook toe te passen op commerciële projecten. Die vergen per definitie een creatievere aanpak. Onze manier van werken zorgt ervoor dat we creativiteit en budgetvriendelijkheid perfect weten te combineren. 

U hoeft om uw vertaling te lay-outen niet op zoek naar een grafisch bureau.
Bovendien vermijdt u onnodige kosten want u betaalt geen agency-tarieven.

Vraag een gratis offerte
U ontvangt onze offerte binnen de 24 uur.

Iseki Europe

“Het unieke aan samenwerken met Yamagata Europe is dat je één en dezelfde partner hebt voor vertaling, lay-out en drukwerk. Eén contactpersoon hebben voor alles vergemakkelijkt de communicatie aan mijn kant.”

Unilin

“Al van bij de start verloopt de samenwerking heel goed. Alle aanvragen worden zeer vlot behandeld. Er werd tijd genomen om ons, als klant, beter te leren kennen. Dankzij de professionele aanpak is het een plezier om met Yamagata samen te werken.”

Bekijk alle referenties

We deden dit al voor: