Technisch schrijven

We helpen u bij het schrijven van duidelijke technische documentatie, zodat uw publiek perfect begrijpt wat u bedoelt.

We helpen u om uw gebruiksaanwijzing, softwarehandleiding, installatiegids of technische marketingbrochure in een efficiënte lay-out voor drukwerk of een website te gieten. Tot slot zorgen we er ook voor dat uw tekst vertaalvriendelijk is en vertalen we indien nodig uw documentatie.

Gestructureerd schrijven

Bij Yamagata Europe doen we aan topic-based schrijven, waarbij uw documenten in herbruikbare blokken worden gestructureerd. Deze gestructureerde schrijfmethode biedt voordelen voor zowel de auteur als het publiek.

  • Een duidelijke boodschap die uw publiek onmiddellijk begrijpt
  • Consistent taalgebruik doorheen al uw documentatie
  • Eenvoudiger om te vertalen en dus goedkoper

We kunnen ook uw huidige documentatie omzetten naar DITA, momenteel de snelst groeiende XML-standaard voor technisch schrijven.

Onze mensen, uw kwaliteitsgarantie

We nemen uw volledige technisch-schrijfproject voor onze rekening, of we staan u tijdens piekperiodes bij met extra capaciteit.

Technisch schrijven behoort tot de basisopleiding van de Yamagata-professionals die aan uw project werken. Om ervoor te zorgen dat we altijd kwaliteitsvol werk afleveren dat aan de hoogste standaarden voldoet, investeren we continu in het bijscholen van onze medewerkers. We bieden de flexibiliteit om met de tool of het contentmanagementsysteem te werken waarmee u vertrouwd bent, of we kunnen ook onze eigen hulpmiddelen inzetten.

Vraag een gratis offerte
U ontvangt onze offerte binnen de 24 uur.

Stiptheid begint bij het begin

Offerte binnen de 24u

Vraag een gratis offerte
of bel naar +32 9 245 48 31